Mitä minä olisin halunnut?

Tänään heti aamusta paistaa aurinko ja kutsuu lämpimästi ulos. Valo herättää elämänhalua ja päähäni tulee kysymys mitä minä haluaisin tehdä tänään, ensimmäisenä lomapäivänä? Pitkästä aikaa olen ajatellut ja monta kertaa aloittanut aamuharjoitukset, mutta viimeiset kaksi vuotta on aiheuttanut liikaa huolia. Se on painanut hartioitani, eikä ole antanut paljonkaan iloa ja harjoitukset jäivät taas unelma tasolle. Kotona yksin oleminen tuntuu surulliselta. Haluaisin mielellään olla ihmisten kanssa tekemisessä esimerkiksi tekemässä aamuharjoituksia yhdessä. Aamujumppa virkistää mieltä ja pitää kropan hyvässä kunnossa. Voisimme keskustella terveellisestä ruokavaliosta ja vaikkapa tehdä yhdessä aamupalaksi viherpirtelöä. Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa kanssanne tietojani ja ajatuksiani. Minulla on hyvä harjoitussuunnitelma, joka on helppo oppia ja toteuttaa itsenäisesti kotona. Korona on väistymässä. Nyt me voisimme pienellä porukalla aloittaa treenaamisen ja kehumalla toisiamme saada pikkuhiljaa isojakin muutoksia elämämme laatuun. Kroppa sanoisi silloin meille kiitokset. Aloitan tänään ja toivoin että nähdään pian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *