Suositukset

Asiakkaan antama arvostelu

Olen Svetlanan kanta-asiakas. Hänen ystävällinen luonteensa, ammattitaitonsa ja positiivinen asenteensa ovat vaikuttaneet positiivisesti kehoni keveyteen ja mielialaan. Svetan erityishieronnan jälkeen uni ja suolistoni toiminta palautui normaaliksi, ja tunsin positiivisia tunteita koko kehossani. Aluksi saattoin kokea lievää lihaskipua 1-2 hierontakerran jälkeen, mutta myöhemmin se hävisi kokonaan. Voin lämpimästi suositella tapaamista Svetan kanssa, ja olen varma, että myös sinä tulet olemaan tyytyväinen.

Riitta 63 v.

Asiakkaan antama arvostelu

Olen ollut yhteydessä Svetlanaan erilaisten vaivojen takia. Yleisin on ollut niskavaiva tai huimaus. Olen aina saanut niihin tarvittavaa hoitoa. Svetlanalla on oikeasti taitavat kädet, hän tekee ihan uskomattomia hierontoja. Niiden jälkeen olen ollut kuin uusi ihminen, taas nuori. Svetlana kuuntelee asiakasta ja yrittää sovittaa parhaat mahdolliset hoitotavat asiakkaan vaivan ja toiveiden mukaan. Kyseessä ei ole pelkkä perushieronta, vaan siihen voi liittyä myös sopimuksen mukaan jumppa, yrttijuomat tai kuntolaitteet. Suosittelen häntä lämpimästi!

Konsta 39 v.

Asiakkaan antama arvostelu

Svetlana on monitaitoinen kehonhuollon ammattilainen. Lujin tai lempein ottein, aina vaivaan ja tarpeeseen sopivasti. Tänään jälleen olen keveäksi huollettu ja loistavin mielin, kuten joka kerta kun nousen jumppamatolta, hierontapöydältä tai laitehoidosta, lempeitä ja kannustavia keskusteluja unohtamatta.

Outi 56v