Tietoa minusta

Hei, olen Svetlana Blom. Olen kotoisin Pietarista, josta muutin Suomeen kesällä 1997. Asumme mieheni kanssa Vihdissä idyllisellä Huhmarin asuinalueella. Aikuiset lapsemme ovat muuttaneet omilleen. Vapaa-ajan intohimoinani ovat luonnossa rentoutuminen ja rohdosten keräileminen. Käsityöt ja lukeminen ovat myös lähellä sydäntäni.

Koulutustaustani

Ylioppilastutkinnon jälkeen opiskelin sairaanhoitajaksi Pietarissa vuonna 1985 ja Tampereella valmistuin sairaanhoitajaksi Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta vuonna 2006 ( sairaanhoitaja AMK ). Sairaanhoidollista koulutustani olen täydentänyt monipuolisesti luontaislääketieteen koulutuksilla.

Water- luonnonlääketieteen koulutuskeskuksessa Tampereella opiskelin vyöhyketerapeutiksi ja luontaishoitajaksi. Valmistuin vuonna 2013. Water-koulutuskeskuksen eettisenä perustana on holistinen (kokonaisvaltainen) ihmiskäsitys. Tavoite on yhdistää virallisen lääketieteen ja luontaislääketieteen tietotaitoa kunnioittaen ihmisen kokonaisvaltaisuutta. Tämä on myös minun hoitotyöni perusperiaate.

Pietarissa valmistuin kahden vuoden opintojen jälkeen myologin koulutuksesta (tehokas ja tarkka lihasten hoito). Ammattiopisto Samiedussa Savonlinnassa jatkoin opiskelua ja sain klassisen hierojan pätevyyden vuonna 2021 ( koulutettu hieroja ).

Minulla on runsaasti luontaislääkinnällistä tietoa ja taitoa, jota haluan integroida sairaanhoidolliseen osaamiseeni ja rakentaa jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen hoitokokemuksen tai hoitosuunnitelman. Täydennän tietouttani jatkuvasti lukien ja tutkien yrttien ja rohdosten mielenkiintoista maailmaa.

Valokuvaja Erkki Talvila