Oikein hyvää ja aurinkoista päivää kaikille!

Olen Svetlana, hauskaa tutustua.

Ensimmäisen artikkelin kirjoittaminen on rohkeutta vaativa teko ja minä teen sen nyt. Hyvä lukija oletko koskaan miettinyt mitä on sairaus, miksi se tulee juuri sinulle, miksi nyt ja/tai miten pärjätä sen kanssa? Onko sairastuminen Jumalan rangaistus tai kuitenkin lahja meille? Tai kuulostaako kysymyksesi eri tavalla, esimerkiksi minkä virheen olen tehnyt ja miten voisin sen korjata?

Kysymyksiä voi olla vaikka kuinka paljon, mutta vastauksien saamista täytyy odottaa ja odotusaika on aina pitkä ja joskus kohtalokasta. Joka tapauksessa, vaikka mikä elämäsi vaihe on menossa, sinun ei tarvitse olla yksin sen ongelman kanssa, on ihmisiä jotka voivat auttaa juuri nyt ja juuri sinua. Kun otat vastuun omasta terveydestä omiin käsiisi ja aloitat rakentamaan positiivisten ajatusten tapoja päässäsi, kun olet valmis tekemään kovaa työtä parantumisen eteen ota yhteyttä minuun ja yhdessä me löydämme vain sinulle sopivan ratkaisun.

Minä itse olen löytänyt vastaukset jokaiseen kysymykseen ja siihen mennyt varmasti 20 vuotta aikaa. Olen kokenut sairaanhoitaja, vyöhyketerapeutti, luontaishoitaja ja myologi (lihasten sairauksien hoitomuoto). Osaan myös opastaa valitsemaan oikean ravitsemuksen ja liikuntamuodot. Hoidot ovat yksilöllisiä. Varaa oma tarvitsevan palvelun arviointi kotikäynti ja keskustellaan yhdessä hoidon muodosta ja tarpeesta. Tämän vuoden loppuun saakka arvionti kotikäyntejä ovat ilmaisia. Huhmarin ja Nummelan alueet ilman matkakustannuksia. Tervetuloa kokeilemaan uutta hoitomuotoa.

#koulutettuhieroja, #hierontaNummela,